On the way to Minsk

posted in: Ukategorisert | 0

I mars går turen til Litauen og Hviterussland. Begge “European Highpoints” er lett tilgjengelige åser i nærheten av hovedstedene. Men hvert fjell har sin egen utfordring. Når det gjelder Hviterussland, så er utfordringen å kjempe seg gjennom byråkratiet. Det er ikke bare å bestille et hotell på hotels.com, man må bruke et lokalt reisebyrå som må produsere “Visa support” dokumenter. Deretter kan man søke om visum. Men Hviterussland har ingen ambassade i Skandinavia, så dokumentene må sendes via DHL til Finland. Og så må man ha et spesielt brev fra reiseforsikringsselskapet . Nå er passene på den Belarussiske ambassaden i Finland, og vi håper inderlig at de kommer tidsnok tilbake!

► Byguide Minsk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.